Gubjes gezocht!

1 bericht / 0 nieuw
Mariska
afbeelding van Mariska
Gubjes gezocht!

In de Gub, een RSK-huis, wonen 7 gezellige studenten, waarvan er 5 lid zijn van de RSK en 1 van Navigators. Op dit moment zijn dat 3 mannen en 4 vrouwen, maar 2 van de mannen gaan ons verlaten. Meestal eten we ‘s avonds samen en drinken we na afloop van het eten nog even gezellig koffie of thee. Ook kijken we af en toe een film en studeren we samen in de woonkamer of buiten als het weer het toelaat. Maar er is ook ruimte om je eigen ding te doen.

Het huis is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de Gub over maar liefst 2 keukens (incl. vaatwasser), 2 badkamers, een wasmachine, een gezellige woonkamer met vissenkom waarin voor elke huisgenoot een vis zwemt, een schuur voor de fietsen en een mooie grote tuin waarin je in de zomer lekker in het zonnetje kan studeren of BBQ-en. De Gub staat in de wijk Twekkelerveld op 5-10 minuten fietsafstand van de universiteit en ongeveer 10 minuten fietsen van de stad, Saxion en stations Enschede en Enschede Kennispark.

Wij zoeken twee nieuwe Gubjes. Om de balans in het huis te houden, heeft het onze voorkeur als de twee nieuwe bewoners van het mannelijke geslacht zijn.

Over de kamers:

  • De eerste kamer komt vrij per 1 juli, is ongeveer 12 m^2 groot en bevindt zich op de eerste verdieping. De prijs staat nog niet helemaal vast, maar zal incl. gwe rond de 310 euro worden.
  • De tweede kamer komt vrij per 1 augustus, is ongeveer 16 m^2 groot, heeft volop ramen en bevindt zich op de begane grond. De prijs van deze kamer zal incl. gwe rond de 320 worden.

Spreekt dit je aan en heb je interesse om een Gubje te worden? Stuur dan een mailtje met wat leuke wetenswaardigheden over jezelf!
Mocht je vragen hebben, dan mag je natuurlijk ook een mailtje sturen.

Groetjes namens de Gubjes, 

Mariska
mariskamerlinde[at]hotmail[punt]com

Reactie toevoegen

Lunchen met leden!
Activiteit met de broeders
di 13 dec BroederKring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
Activiteit met de broeders
Eten met de broeders!

Sponsors