Huisgenoot gezocht

1 bericht / 0 nieuw
(niet gecontroleerd)
Huisgenoot gezocht

Hoihoi! Hierbij een berichtje namens mijn huisgenoot Jaucke:

Leute! Huize als vanouds zoekt voor komend jaar een huisgenoot!

Omdat ik komend jaar ga backpacken, zoek ik een onderhuurder voor mijn paleisje in Noord-Enschede (ligt op 10 minuten afstand van de UT campus en het stadscentrum). Dit zal dan gaan over de periode van augustus 2023 - juli 2024

Je komt te wonen in een gemengd huis met Marthe, tweedejaars student BMT en lid van NSE, Annelien, oud-Navigator en GGD-medewerker en Chris, de tweedejaars EE student en lid van Alpha. Wij zoeken iemand die het leuk en gezellig vindt om af en toe samen te chillen en met ons (wanneer mogelijk) avonds samen te eten. Verder zijn we over het algemeen een gezellig maar rustig huis.

De kamer heeft een oppervlakte van 11 m2 met 2 inbouwkasten waar kleding en andere spullen in opgeborgen kunnen worden. Daarnaast heeft het huis een grote keuken en een nog grotere woonkamer waar genoeg mensen in passen. En dit alles voor maar €350 (incl. vaste lasten). Je mag tijdens deze periode van onderhuur gebruik maken van de meubels die al in de kamer staan; dit betreft onder andere het bed, bureau, monitor etc.

Ben jij geïnteresseerd en wil je wat meer weten? Doe mij (Jaucke) dan even een berichtje zodat we eens samen kunnen eten of borrelen om kennis te maken :)
Tel: 0627213407

Reactie toevoegen

do 21 sep Volleybalavond
Samen sporten!
ma 25 sep KLSD
Een toerustingsavond voor kringleiders
di 26 sep Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel
di 3 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Eerste avond StudentAlpha. Ook voor gasten!

Sponsors