Huisgenoot gezocht op De Villa!

1 bericht / 0 nieuw
Andries
afbeelding van Andries
Huisgenoot gezocht op De Villa!

Waarde leden en andere geïnteresseerden,

Wij zoeken een nieuwe huisgenoot op De Villa! De kamer is 8 m2 groot, en is per direct beschikbaar. Daarnaast is er een grote kans dat je binnen een jaar door kan schuiven naar een grotere kamer. Ons gemengde huis biedt een dak voor in totaal 7 bewoners, die (oud-)lid zijn van een christelijke vereniging in Enschede (NSE en Alpha). Het zou leuk zijn als jij ook het voornemen hebt om je bij een van de christelijke verenigingen aan te sluiten! 

Ons huis beschikt verder over een frituurpan, antieke piano en genoeg gezamenlijke ruimtes, zoals 2 badkamers, 2 keukens en een ruime woonkamer. Ook hebben we een tuin waar we goed kunnen zitten op onze zelfgebouwde loungeset. We vinden het leuk om samen te eten en af en toe ’s avonds in de woonkamer te chillen.

We wonen aan de Dennenweg, dat betekent dat het je 8 minuten kost om op de Oude Markt te komen en 15 minuten voor de campus. Best ideaal! :)

Klinkt dit als muziek in de oren? Stuur dan een appje naar Andries (0658858341), dan plannen we snel een afspraak in om kennis te maken!

Groetjes,
De bewoners van de Villa

Reactie toevoegen

di 5 dec ACTIEtref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel
Cursus over de basis van het geloof
Creatief en gezellig bezig voor de kerstoutreach
Gezelligheid met ChOOSE
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen

Sponsors