Huisgenootje gezocht voor september t/m januari

1 bericht / 0 nieuw
Wietske
afbeelding van Wietske
Huisgenootje gezocht voor september t/m januari

Ik zoek een huisgenootje voor mijn bijna-burger-maar-nog-wel-volledig-studenten huis!

Ik ben dankbaar dat ik vanaf de zomervakantie een mooi huisje heb. Nu zou ik zou het jammer vinden als ik tot mijn bruiloft in februari als enige kan genieten van dit pand, en ik hou wel van wat gezelligheid om me heen, dus daarom dit aanbod.

Wanneer? Van half augustus 2019 t/m januari 2020.

Waar? Noordhoek Hegtstraat, in de wijk Twekkelerveld. Dit is zo’n 5-10 minuten fietsen naar de UT en 10 minuten naar het Saxion of het centrum.

Wat? Een slaapkamer en studeerkamer van beide 6 m^2. Deze zijn al ingericht met de noodzakelijke meubelen, je bent (in overleg) vrij om hier een eigen draai aan te geven.

Wat nog meer? Het huis heeft een groooote woonkamer en een tuin om lekker in te ontspannen. Qua inrichting wordt het iets meer een burgerhuis dan een studentenhuis. Verder is er o.a. een piano, vaatwasmachine (yay!), nette badkamer, wasmachine, vijvertje met vissen en wat extra opslagruimte aanwezig.

Voor wie? Bij voorkeur een christelijke vrouw. Ben je dat niet, maar lijkt dit huis je wel wat? Stuur dan alsnog maar een berichtje.

Met wie? Met mij! Al vijf jaar huppel/fiets/loop/ren ik in Enschede rond, waar ik ondertussen bezig ben met de masters Technische Natuurkunde en Biomedische Technologie aan de UT. Naast m’n studie besteed ik vooral veel tijd aan NSE, sporten, lieve mensen, puzzelen en soms wat pianospelen. Ik hou van Jezus, van Bryan, van chocola bij een lekker kopje thee, etc. Ik word significant minder blij van vlees in m’n eten, een vies huis of het ontbreken van structuur. Er zijn waarschijnlijk een hoop avonden waarop ik weg ben of (in overleg) juist mensen te gast heb, datzelfde vind ik helemaal prima voor jou! Het lijkt me leuk om op de andere avonden zo veel mogelijk samen te eten.

Wat kost dat? De huur staat nog niet helemaal vast. Het zal ongeveer 280-300 euro per maand zijn inclusief g/w/e.  

Leuk? Stuur me dan een berichtje op nulzes 13463128 of wietske.hekstra [aapje] hotmail [punt] com.

Groetjes! Wietske

Reactie toevoegen

do 20 jun Verkiezings-ALV
Verkiezing van het nieuwe bestuur
di 25 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
do 27 jun Present-actie
Handen uit de mouwen
di 2 jul Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel.
Laatste activiteit van het jaar

Sponsors