Kamer 17m2 in gezellig huis in hartje Enschede

1 bericht / 0 nieuw
Alinde
afbeelding van Alinde
Kamer 17m2 in gezellig huis in hartje Enschede

Hoihoi!

Op zoek naar een kamer in een gezellig en knus huis? Lees snel verder!
In het hartje van Enschede shined namelijk een gele flat!
We wonen hier met drie meiden, waarvan een huisgenootje ons helaas gaat verlaten. We zijn dus op zoek naar een nieuwe enthousiaste vrouwelijke huisgenoot, voor de grootste kamer nog wel! De kamer is 17m2 en heeft een eigen wastafel, voor net iets meer privé. 

We zijn dus een redelijk klein huis en dat maakt het juist heel gezellig: je leert elkaar echt kennen. We hebben ook een gezamenlijke woonkamer (naast de gedeelde douche en wc). We vinden het gezellig om samen te eten en eventueel daarna nog een kopje thee/ een wijntje in de stad te drinken. Ook vinden we het super chill om samen een filmpje te kijken als de drukte van tentamens etc. het toelaat. 

De ligging van de kamer is ideaal, in minder dan vijf minuten lopen sta je op de oude markt (of in de Generaal ;) ). De jumbo is ook op vijf minuten loopafstand, het Saxion is vijf minuten fietsen en op de uni ben je met de fiets in een kwartier. (Wanneer je de stoplichten mee hebt kun je in 10 minuten op de Uni zijn haha). 

Houd je van gezelligheid, samen eten en wie weet nog andere leuke activiteiten samen doen? Stuur dan een berichtje met wie je bent en waarom je bij ons wilt wonen en wie weet mag je binnenkort langskomen op de hospiteeravond. Ohja, je hoeft niet christelijk te zijn (Alinde is christen, Sara niet), dus ken je iemand die interesse heeft, laat het weten!

Groetjes, Alinde en Sara

Je kunt mailen naar: alinde[punt]gortemaker[at]gmail[punt]com of appen naar nul-zes-34092467

Reactie toevoegen

Lecture met gratis lunch
Lecture met gratis lunch
Alsnog helpen? Bak een taart!
di 5 mrt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Lecture met gratis lunch

Sponsors