Kamer aan de Horstlindelaan

1 bericht / 0 nieuw
(niet gecontroleerd)
Kamer aan de Horstlindelaan

Ha kamerzoeker!

Sinds een tijdje ben ik op zoek naar gezellige huisgenoten. Ik zou het erg leuk vinden om met andere Christelijke studenten samen te wonen. Zelf zit ik dit jaar nog niet bij een Christelijke studentenvereniging, maar dit ben ik volgend jaar zeker van plan. Welke vereniging dit wordt, weet ik nog niet zeker.

Ik zou het erg leuk vinden om, wanneer mogelijk, samen te eten, te koken en af en toe te chillen. Zelf ben ik erg rustig, maar een beetje gezelligheid op z'n tijd hoort er wel bij natuurlijk :)

In huis zijn er een gedeelde woonkamer, keuken (met vaatwasser ;)), badkamer en een los toilet aanwezig. Deze zijn allemaal erg netjes. Ook is er een tuin met een kas. De kamers op de eerste verdieping hebben allemaal een balkon, perfect om te genieten van het lekkere weer. In de garage is genoeg ruimte voor fietsen, deze staan dus altijd droog. Als laatste is er ook een kelder onder het huis. Hier is momenteel nog niet veel te beleven, maar wellicht is het leuk om er een bioscoop van te maken, of een pooltafel o.i.d. neer te zetten.

De kamers zelf hebben een oppervlakte van 12, 14 en 15 m². Eén van de kamers ligt op de begane grond, de andere twee op de eerste verdieping. Het is de bedoeling om uiteindelijk met 4 mensen samen te wonen.

Het huis staat aan de Horstlindelaan, dus lekker dicht bij de universiteit. Het is zo ongeveer 7 minuten fietsen naar de campus. De stad is ook prima te bereiken in zo ongeveer 11 minuten met de fiets.

Als het je leuk lijkt om een keertje te komen kijken, of als je nog vragen hebt, kun je me altijd een berichtje sturen. Hieronder zijn mijn gegevens te vinden:

E-mail: beerd[at]leukenaardig.nl
Telefoonnummer: 06-12856352

Groeten Beerd

Reactie toevoegen

di 16 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen

Sponsors