Kamer beschikbaar op huize Benjamin

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Björn
Kamer beschikbaar op huize Benjamin
In het meest legendarische huis van heel NSE, gaat binnenkort heel wat stof opwaaien. Één iemand gaat namelijk verhuizen (lees: ik) uit huize Benjamin in de richting van het paradijselijke Ede.

Om deze reden komt er een prachtige kamer vrij van ongeveer 11 à 12 m2 waarschijnlijk per half augustus. De kamer is voorzien van een inbouwkast waardoor je veel ruimte in je kamer over hebt. Het gemeenschappelijk deel van de woning is voorzien van gloednieuwe keuken, woonkamer van 21 m2, badkamer, aparte wc, klein balkon en "groter" balkon. En dan natuurlijk de ultieme bonus, wanneer ik weg ga, laat ik mijn huidige huisgenoten Roelof en Sjoerd achter. Dit zijn twee toffe, reeds werkende, oud-NSE'ers.

In het huis hangt een gezellige studentensfeer. Er wordt ook regelmatig met elkaar gegeten. De voorkeur gaat uit naar christelijk iemand die al wat meer ervaring heeft met op zichzelf wonen.

Heeft dit verhaal jouw interesse gewekt? Heb jij nog vragen na het lezen van dit verhaal? Schroom dan niet en neem snel contact met Roelof (roelof.v.zwol [AT] gmail [DOT] com) of Sjoerd (uutsie [AT] gmail [DOT] com) op. Wij kunnen haast niet wachten op mijn opvolger!

Met vriendelijke groet,
Björn Postema namens huize Benjamin
Björn
Inmiddels hebben wij iemand gevonden. Succes met zoeken!

Reactie toevoegen

Lecture met gratis lunch
Lecture met gratis lunch
Alsnog helpen? Bak een taart!
di 5 mrt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Lecture met gratis lunch

Sponsors