Kamer beschikbaar op huize Benjamin

1 bericht / 0 nieuw
Roelof
afbeelding van Roelof
Kamer beschikbaar op huize Benjamin

Hoihoi! Binnenkort komt op het gezellige en legendarische huize Benjamin een kamer vrij! Daarom zijn we (Reinate en Roelof) op zoek naar een nieuw huisgenootje (man/vrouw) vanaf april (of in overleg al eerder). Huize Benjamin (een oud-Navigator-huis) is een leuk, gastvrij en christelijk huis in Enschede (in de wijk Twekkelerveld) dichtbij station Kennispark, de supermarkt en op kruipafstand van de UT. Samen eten vinden we gezellig en doen we regelmatig.

De kamer is ongeveer 11 m2 groot en is voorzien van een inbouwkast waardoor je veel ruimte in je kamer over hebt. Verder delen we een ruime woonkamer (21m2), een nieuwe keuken, badkamer, aparte wc, klein balkon en ‘groter’ balkon. En als bonus krijg je natuurlijk twee hele leuke huisgenoten: Reinate en Roelof! Reinate is momenteel co-schappen aan het lopen en Roelof is sinds kort aan het werk. Onze voorkeur zou daarom uitgaan naar een meerderejaars (master)student of iemand die net begonnen is met werken.

Als je interesse hebt of als je nog vragen hebt, laat het ons weten! Je kan mailen naar Reinate (reinate96 [AT] gmail [DOT] com) of Roelof (roelof.v.zwol [AT] gmail [DOT] com) of stuur een berichtje naar [nulzes] 33900169 (Roelof)! We horen graag van je! ;)

Reactie toevoegen

Lecture met gratis lunch
Lecture met gratis lunch
Alsnog helpen? Bak een taart!
di 5 mrt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Lecture met gratis lunch

Sponsors