Kamer beschikbaar september - januari

1 bericht / 0 nieuw
Hanneke
afbeelding van Hanneke
Kamer beschikbaar september - januari

Hoihoi kamerzoeker,

Omdat één van onze vrouwelijke huisgenootjes 4,5 maand gaat backpacken in Azië komt er tijdelijk een kamer vrij in huize Liborius. We wonen nu met 2 vrouw en 1 man in een heerlijk burgerlijke 2-onder-1-kap woning, maar zijn zelf allemaal nog jong (19/20) en volop aan het genieten van het studentenleven. Het huis bestaat eigenlijk nog maar net (sinds december) en is van alle gemakken voorzien. We zijn allemaal actief bij C.S.V. Alpha. Het zou leuk zijn als je ook geïnteresseerd bent in Alpha of een andere christelijke studentenvereniging (zoals NSE).

De kamer is ongeveer 10m^2 en zal inclusief bed, bureau en kledingkast verhuurd worden (maar dit kan in overleg ook anders). De kamer is dus niet gigantisch, maar gelukkig compenseert de rest van ons burgerlijke stulpje hier goed in. We hebben een grote woonkamer die doorloopt in de keuken. Daarnaast beschikken we over zowel een voor- als achtertuin, twee schuren en een dakterras. Verder hebben we met zijn drieën twee wc's, een bad en een vaatwasser. Via de volgende link kom je terecht bij foto's van het huis en ons: https://photos.app.goo.gl/EyqPDHmYKV5ZEy3y8

In het huis is genoeg ruimte om je eigen ding te doen. Doordeweeks eten we samen als het zo uitkomt en af en toe doen we wat leuks met elkaar. Daarnaast zijn we dus ook samen te vinden bij Alpha-activiteiten. Verder kun je, als het je leuk vindt, met ons brieven schrijven aan ons sponsorkind Liborius uit Namibië.

Als je interesse hebt om van ongeveer 3 september tot halverwege januari (vermoedelijk iets van 15) in huize Liborius te komen wonen, stuur gerust een berichtje naar ilselobregt[at]gmail.com! In overleg is blijven slapen tijdens de Kick-In uiteraard ook mogelijk.

Groetjes,

Huize Liborius

Groetjes,

Ilse Lobregt

Reactie toevoegen

do 20 jun Verkiezings-ALV
Verkiezing van het nieuwe bestuur
di 25 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
do 27 jun Present-actie
Handen uit de mouwen
di 2 jul Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel.
Laatste activiteit van het jaar

Sponsors