Kamer gezocht

1 bericht / 0 nieuw
(niet gecontroleerd)
Kamer gezocht

Hola,

Ik ben Alka van Asselt (24), woonachtig en studerend in Groningen en lid van de christelijke studentenvereniging Yir'at 'Adonay, een dispuut van de C.S.F.R. In januari start ik met coschappen in het MST voor om en nabij een jaar en daarvoor ben ik op zoek naar een kamer om te vertoeven.

Ik spreek graag met vrienden af. Mede door Yir' staat amicaliteit bij mij hoog in het vaandel. Verder houd ik van lezen en (net iets meer van) series kijken. Andere hobby's wisselen nogal met de tijd. Burgerlijke hobby's als spelletjes spelen en wandelen heb ik ook omarmd.

Ik ben totaal niet veeleisend als het aankomt op een kamer. Ik kom natuurlijk het liefst in een harstikke gezellig huis terecht waar huisavonden en samen eten regelmatig worden georganiseerd, maar ik moet ook eerlijk toegeven dat ik er niet altijd tijd voor zal hebben en lange borrelavonden er voor mij zeker niet gaan inzitten (tenzij ik vakantie heb).

Mocht je meer over me willen weten en een kamer beschikbaar hebben (mag ook per december), mail me dan op alkavanasselt[at]gmail[punt]com

Groetjes

Reactie toevoegen

Sport en spel in het AZC
di 28 mei Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Samen beginnen met vasten
Cursus over de basis van het geloof
Samen eten en het vasten afsluiten

Sponsors