Kamer gezocht!

1 bericht / 0 nieuw
(niet gecontroleerd)
Kamer gezocht!

Hallo allemaal,

Ik ga aankomend jaar Advanced Technology doen aan de universiteit, en ben nog op zoek naar een plek om te wonen.

Even wat informatie over mij: ik heet Ruben, ik ben 18 jaar oud, en ik woon op het moment in een dorpje in de buurt van Kampen en Zwolle. Ik ben verder dol op sporten. Ik doe zelf aan wedstrijdzwemmen en ben van plan om ook met de sportschool te beginnen als m'n opleiding begint. Ik houd overigens ook van andere sporten, en ik ben altijd bereid om iets nieuws te proberen. Verder zijn mijn andere hobby's gamen en 'gezellige activiteiten'. Of zo'n gezellige activiteit nu een avond uit is of een bordspelletje maakt mij eigenlijk niets uit, zo lang het maar gezellig is ;).

Ik ben zelf christelijk, maar het maakt me eigenlijk niet zoveel uit of ik christelijke huisgenoten krijg of niet. Ieder zo z'n eigen ding ;).

Zoals ik al zei, ik zoek een plek om te wonen i.v.m. lange reistijd. Mijn opleiding begint 1 september, dus ik hoop vanaf dan (of eerder) een kamer te hebben. Heb je pas later een kamer beschikbaar? Contacteer me nog steeds gerust. Wat voor soort huis of hoeveel huisgenoten ik heb vind ik niet zo heel belangrijk, zolang het maar gezellig (en natuurlijk niet onbetaalbaar) is ;).

Heb je naar aanleiding van dit bericht een vraag, wil je me uitnodigen voor een gesprek of wil je me voorstellen aan iemand die nog een enthousiaste huisgenoot zoekt? Stuur dan een mailtje naar rubenhoeve@gmail.com of stuur gerust een appje naar 06-11490889. Kies maar welke optie jouw voorkeur heeft ;).

Groetjes,
Ruben

Reactie toevoegen

Sport en spel in het AZC
di 28 mei Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Samen beginnen met vasten
Cursus over de basis van het geloof
Samen eten en het vasten afsluiten

Sponsors