Kamer vrij in Enschede Oost

1 bericht / 0 nieuw
(niet gecontroleerd)
Kamer vrij in Enschede Oost

Hoihoi!

In huize Het Verre Oosten (HVO) komt begin september een kamer vrij. Het gaat om een ruime 18m^2 (maar met een paar rare hoeken, dus het oppervlak is niet optimaal te gebruiken) op de begane grond voor €285,- per maand, inclusief gas, water, elektra, glasvezel, wasmachine. Verder heeft dit huis te genieten: Een gezamenlijke woonkamer en keuken, een tuin inclusief tafel, stoelen, vuurkorf en schattige fluffy konijntjes, een afdak voor je fiets, een veelgebruikte waterkoker en koffiezetapparaat en natuurlijk 4 chille, christelijke huisgenoten.

Drie van de bewoners zijn lid bij de RSK, de laatste moet nog overgehaald worden. We eten geregeld samen, en vaak is er na het eten nog gezelligheid onder het genot van een kopje koffie of thee onder de warme gloed van de kerstverlichting die er al sinds jaar en dag hangen. Verder zijn er weinig verplichtingen, zolang de boel maar een beetje schoon blijft. Gezien we een gemengd huis zijn willen we de man-vrouw balans wel in evenwicht houden, vandaar dat onze voorkeur uitgaat naar een man als nieuwe huisgenoot.

HVO ligt in het oosten van Enschede, zoals de naam wellicht al suggereert, en is daarmee het meest oostelijke studentenhuis dat de RSK rijk is, alsmede het hoogst boven de zeespiegel liggende. Op een kleine 10 minuten afstand van het centrum, en een stevige 20 minuten van de universiteitscampus vandaan, zul je je nooit meer zorgen hoeven te maken over je cardiodoelen.

Wil je meer info, een plattegrond of gewoon een keertje op bezoek komen? Stuur dan gerust een mailtje of app/bel op nulzes 1254 6487.

Reactie toevoegen

di 16 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen

Sponsors