Kamer vrij op de Blije Gup

1 bericht / 0 nieuw
Ilse
afbeelding van Ilse
Kamer vrij op de Blije Gup

Hoi kamerzoeker!

Tussen 15 augustus en eind november komt er een tijdelijk een kamer vrij op de Blije Gup! We zijn een verenigingshuis van NSE en wonen nu met 3 vrouwen in een heerlijk appartementje in Twekkelerveld. Dit is op loopafstand van de uni en kwartier fietsen naar de stad. Helaas gaat een van de gupjes ons vanaf half augustus verlaten en met het vertrek van de overblijvende 2 gupjes in het vooruitzicht gaat het appartement eind 2022 opgeheven moeten worden. Maar tot die tijd is er nog plek om een kamer te onderhuren!

We zijn een rustig huis waar genoeg ruimte is voor gezelligheid, goede gesprekken, lekker eten, wijntjes en spelletjes!

De kamer is ongeveer 14 m^2 en zal inclusief vloer en gordijnen (gestoffeerd) verhuurd worden. We hebben een mooie grote woonkamer waar we gezamenlijk eten en beschikken over een balkonnetje. De huur van de kamer ligt rond de 300 euro per maand.

Mocht je dus nog in kamernood zitten en voor de eerste collegeweken onderdak nodig hebben of op zoek bent naar een tijdelijk huisje vanwege stage oid, stuur dan een berichtje naar ilsewaanders@gmail.com en wie weet wordt jij wel tijdelijke bewoner van de Blije Gup!

Groetjes,

De Blije Gupjes 

Reactie toevoegen

di 6 sep Info Trefavond
Samen eten, elkaar ontmoeten en luisteren naar een spreker!
di 13 sep Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
di 20 sep Proefkring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
vr 2 dec Najaarsweekend
Een epische weekend weg met de hele vereniging!

Sponsors