Kamer vrij op de Gub

1 bericht / 0 nieuw
Mathilde
afbeelding van Mathilde
Kamer vrij op de Gub

In de Gub wonen momenteel 7 gezellige christelijke studenten, waarvan 1 lid is van RSK, 1 van Alpha en 2 van NSE. Momenteel bestaat ons huis uit 4 mannelijke en 3 vrouwelijke bewoners. Een van de vrouwelijke bewoners gaat ons helaas verlaten. Meestal eten we ‘s avonds samen en drinken we na afloop van het eten nog even gezellig koffie of thee. Ook kijken we af en toe een film en studeren we samen in de woonkamer of buiten als het weer het toelaat. Maar er is ook ruimte om je eigen ding te doen.

Het huis is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de Gub over maar liefst 2 keukens (incl. vaatwasser), 2 badkamers, een wasmachine, een gezellige woonkamer met vissenkom waarin voor elke huisgenoot een vis zwemt, een schuur voor de fietsen en een mooie grote tuin waarin je in de zomer lekker in het zonnetje kan studeren of BBQ-en. De Gub staat in de wijk Twekkelerveld op 5-10 minuten fietsafstand van de universiteit en ongeveer 10 minuten fietsen van de stad, Saxion en stations Enschede en Enschede Kennispark.

De kamer die vrijkomt bevindt zich op de begane grond, heeft een schuifpui naar de tuin en is ongeveer 15 m^2 groot. De huur voor deze kamer zal ergens rond de 320 euro bedragen (ook afhankelijk van de energieprijzen). 

Om de balans in ons huis te behouden zijn we dus opzoek naar een nieuwe vrouwelijke huisgenoot!

Als dit je aanspreekt en je interesse hebt om bij ons te komen wonen, stuur dan een mailtje naar onderstaand mailadres met wat wetenswaardigheden over jezelf. Mocht je vragen hebben mag je ook altijd mailen.

Groetjes Mathilde en de rest van de bewoners

Mailen kan naar: mathildeb2002@gmail.com

Reactie toevoegen

di 27 sep Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
Alphacursus
Ontmoet het bestuur van NSE!
Sporten met leden
di 4 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen

Sponsors