Kamer vrij op de Gub

1 bericht / 0 nieuw
Mathilde
afbeelding van Mathilde
Kamer vrij op de Gub

In de Gub, een (oud)RSK-huis, wonen 7 gezellige christelijke studenten, waarvan er momenteel 2 lid zijn van Navigators. Op dit moment zijn dat 4 mannen en 3 vrouwen, maar 2 van de mannen gaan ons verlaten. Meestal eten we ‘s avonds samen en drinken we na afloop van het eten nog even gezellig koffie of thee. Ook kijken we af en toe een film en studeren we samen in de woonkamer of buiten als het weer het toelaat. Maar er is ook ruimte om je eigen ding te doen.

Het huis is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de Gub over maar liefst 2 keukens (incl. vaatwasser), 2 badkamers, een wasmachine, een gezellige woonkamer met vissenkom waarin voor elke huisgenoot een vis zwemt, een schuur voor de fietsen en een mooie grote tuin waarin je in de zomer lekker in het zonnetje kan studeren of BBQ-en. De Gub staat in de wijk Twekkelerveld op 5-10 minuten fietsafstand van de universiteit en ongeveer 10 minuten fietsen van de stad, Saxion en stations Enschede en Enschede Kennispark.

Vanwege het feit dat we een christelijk huis zijn, zijn we dus opzoek naar 2 nieuwe christelijke huisgenoten (man of vrouw).

Over de kamers:

De eerste kamer komt vrij per 5 februari, is ongeveer 16 m^2 groot, heeft volop ramen en bevindt zich op de begane grond. De prijs van deze kamer zal incl. gwe waarschijnlijk rond de 350 worden.

De tweede kamer komt ook vrij rond 5 feb, is ongeveer 18 m^2 groot, heeft ook veel ramen en is ook op de begane grond. de prijs van deze kamer zal incl. gwe waarschijnlijk ook rond de 350 liggen.

Spreekt dit je aan en heb je interesse om een Gubje te worden? Stuur dan een mailtje met wat leuke wetenswaardigheden over jezelf!
Mocht je vragen hebben, dan mag je natuurlijk ook een mailtje sturen.

Groetjes namens de Gubjes, 

Mathilde Bos
mathildeb2002@gmail.com

Reactie toevoegen

di 7 feb Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
wo 8 feb Bidstond
Pauzemoment
do 9 feb Etiquetteavond
Dompel je om in de gala-etiquettes!
do 9 feb Galadatingsfeest
Regel je date voor bij het gala
di 14 feb Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors