Kamer vrij op huize Benjamin

1 bericht / 0 nieuw
Roelof
afbeelding van Roelof
Kamer vrij op huize Benjamin

[Deze kamer is inmiddels vergeven]

Hoi! Binnenkort komt op het gezellige huize Benjamin een kamer vrij! Daarom zijn we (Maaike en Roelof) op zoek naar een nieuw huisgenootje vanaf mid juli.

Huize Benjamin is een voormalig navigatorshuis in de wijk Twekkelerveld en is perfect gelegen dichtbij station Kennispark, de supermarkt en op kruipafstand van de universiteit! Samen eten vinden we gezellig en doen we regelmatig. De op het oosten gelegen kamer is ongeveer 12 m2 groot en is voorzien van een inbouwkast waardoor je veel ruimte in je kamer over houdt. Verder delen we een ruime woon-eetkamer-combinatie (21 m2) met burgerlijke plantjes, een goed uitgeruste keuken, een aparte wc en een badkamer met douche. En als bonus krijg je natuurlijk twee hele leuke huisgenoten: Maaike en Roelof! Maaike is momenteel aan het afstuderen van haar bachelor en lid bij Navigators en Roelof is begonnen met werken (oud-lid Navigators). Onze voorkeur zou daarom uitgaan naar een christelijke, meerderejaars (master)student(e) of iemand die net begonnen is met werken. De huur is (inclusief alles) ca. €280.

Als je interesse hebt of als je nog vragen hebt, laat het ons weten! Je kan mailen naar Roelof [e-mailadres verwijderd] of stuur een berichtje naar [06 verwijderd]! We horen graag van je; bij voorkeur voor 4 juni! ;)

Reactie toevoegen

Schuilen voor levensgevaarlijke automanoeuvres van onze extern
di 3 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Eerste avond StudentAlpha. Ook voor gasten!
Maar kennis met het bestuur
vr 6 okt Najaarsweekend
Weekendje weg met de hele vereniging

Sponsors