Kamer vrij op Huize Benjamin per medio maart!

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
David
afbeelding van David
Kamer vrij op Huize Benjamin per medio maart!

Hoi! Vanaf halverwege maart komt op het gezellige en legendarische/mooie huize Benjamin een kamer vrij! Huize Benjamin is daarom met haar bewoners als zelfuitgeroepen/zelfbenoemde levensgenieters, amateur-chefkoks, aanstormend piano-musicisi, professioneel gangmakers, potentieel cabaretiers, ervaringsvinologen, sofa-psychologen, plantenfluisteraars, relatiecoach, huis-tuin-en-keuken-theoloog, onbetaalde/ijverige schoonmakers en wereldverbeteraars nog op zoek naar een leuke, christelijke en gezellige huisgeno(o)t(e) (m/v).

Huize Benjamin is een voormalig navigatorshuis in de wijk Twekkelerveld en is perfect gelegen dichtbij station Kennispark, de supermarkt en op kruipafstand van de universiteit! Samen eten vinden we gezellig en doen we regelmatig. Het goed bijgehouden appartement is voorzien van alle gemakken, zoals een ruime woon-eetkamer-combinatie (21 m2) met burgerlijke plantjes, een goed uitgeruste keuken, een aparte wc en een badkamer met douche. De op het oosten gelegen kamer is ongeveer 12 m2 groot en is voorzien van een inbouwkast waardoor je veel ruimte in je kamer over hebt. We zijn op zoek naar een meerderejaars student(e). Een vrouwelijke huisgenote waarderen we ook zeker! De huur is (inclusief alles) ca. €265.

Als je interesse hebt of als je nog vragen hebt, laat het ons weten! Je kan mailen naar David ([redacted]) of Roelof ([heb je niks meer aan]) of stuur een berichtje naar [weggejorist] (Roelof)! We horen graag van je! ;)

David
afbeelding van David

De kamer is inmiddels vergeven!

Reactie toevoegen

di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
Meer info volgt...
Cursus over de basis van het geloof
vr 3 mei NSV Songfestival
Songfestival van alle Navigators-vereniging

Sponsors