Kamer vrij op huize Bentrot (vrouw gezocht)

1 bericht / 0 nieuw
Marnix
afbeelding van Marnix
Kamer vrij op huize Bentrot (vrouw gezocht)

Gegroet kamerzoeker,

Laat ons eerst Bentrot, gelegen aan de Bentrotstraat, introduceren. Bentrot is een gezellig huis waar vier actieve leden van NSE wonen. We eten bijna altijd samen en drinken regelmatig een biertje. We beschikken over een ruime, gemeenschappelijke woonkamer en een keuken (we hebben recent al onze meubels vervangen, dus het ziet er best nice uit). Daarnaast hebben we een tuin waar in de zomer buiten kan worden gebarbecued en een overdekte fietsenstalling.

Bentrot bevindt zich op ongeveer 15 minuten van de UT, 5 minuten van het centrum/station en 10 minuten van het Saxion. Ook zijn er diverse winkels te vinden op nog geen vijf minuten fietsen. Bentrot mag zich met trots verenigingshuis van NSE noemen, wat inhoudt dat we zo nu en dan een activiteit organiseren voor de vereniging en dat we als kringhuis fungeren.

Vanaf 1 september komt er een kamer beschikbaar! De kamer is op de eerste verdieping en is ongeveer 14 m2 groot en heeft twee inbouwkasten (295 euro per maand, inc. alles).

We zijn dus op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Omdat we graag de man-vrouw verhouding gebalanceerd houden zijn we nu op zoek naar een vrouw om de kamer te vullen. Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen, mail ons dan naar 'bentrot[at]nsenschede[d0t]nl' om een afspraak te maken zodat je een keertje kunt komen kijken. 

We horen graag van je!

Ries, Lonneke, Hendrik en Marnix

Reactie toevoegen

di 6 jun Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
za 10 jun NSV Sportdag
Sporten met de zusters
di 13 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
do 15 jun VerkiezingsALV
Kies het nieuwe bestuur!
vr 16 jun Zeilweekend
Met NSW!

Sponsors