Kamer vrij op Huize Californium per 13 januari

1 bericht / 0 nieuw
Gabe-Jan
afbeelding van Gabe-Jan
Kamer vrij op Huize Californium per 13 januari

Beste kamerzoeker,

Onze beste nestor (huis-oudste) gaat ons verlaten en daarmee komt er per 13 januari 2022 een kamer vrij op ons mooie huis. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe huisgenoot die ons degelijke, gezellige en enthousiaste huis komt aanvullen.

Eerst even de praktische zaken. De betreffende kamer is 10 of 13 m2 groot (ivm mogelijke doorschuivers). De exclusieve huur is respectievelijk 250 of 280 EUR.

We wonen aan de Roessinghsbleekweg 98. Volgens mij zou je je als een UT-student geen tactischere locatie kunnen wensen om te wonen. We hebben een ruime woonkamer, super chille keuken en meer dan genoeg ruimte in huis in vorm van een bijkeuken, bijbijkeuken en een zolder. Ook een schuurtje en tuin zijn inbegrepen bij onze ‘villa’. Verder wonen we in een gezellige en rustige buurt.

We wonen er momenteel met z’n vieren. We eten zoveel mogelijk samen en houden met elkaar de boel aardig netjes. We hebben zelfs een eigen huisapplicatie. Daarnaast houden we zo nu en dan een filmavond, een ongepland kerstdiner of gewoon een avondje thee/koffie/bier drinken. De drie overblijvende huisgenoten studeren allemaal aan de uni en we willen ook allemaal dit jaar onze bachelor afronden. Constantijn en ik zijn lid bij NSE en Chris is actief bij Tartaros. Zo staan we met z’n drietjes midden in het studentenleven.

Ondanks alle drukke bezigheden zorgen we er wel voor dat we elkaar regelmatig up-to-date houden met ons welzijn en het reilen en zeilen van onze levens. Waarbij ons geloof ook niet onbesproken blijft. Daarmee komen we ook bij het laatste punt van dit betoog. Namelijk jou!

We zoeken als nieuwe huisgenoot een enthousiaste christelijke mannelijke student die actief mee wil draaien in een studentenwoning. We kunnen het erg waarderen als je initiatief neemt in het huis en wel van een beetje discussiëren/filosoferen houdt. We zouden graag zien dat je echt jezelf bent bij ons en daarmee ook wat toevoegt aan ons huis!

Denk je nou: ‘Poah, daar wil ik wel wonen!’ Laat het mij dan even weten, door me een mailtje te sturen, waarin je jezelf even voorstelt en daarin antwoord geeft op de volgende vraag: Wat verwacht je van een studentenwoning? Dan zullen wij je uitnodigen om een keer bij ons langs te komen.


Als je verder nog vragen oid hebt, stuur me gerust een appje

Groetjes vanuit Huize Californium

Chris

Constantijn

Gabe-Jan (06 25229415)

gabejanvanommen@gmail.com

Reactie toevoegen

di 4 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
Is er meer?
Paaswandeling op de campus
do 6 apr PaasOutreach
Jezus liefde uitdelen in de stad
di 11 apr Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors