Kamer vrij op verenigingshuis Bentrot

1 bericht / 0 nieuw
Marnix
afbeelding van Marnix
Kamer vrij op verenigingshuis Bentrot

Gegroet kamerzoeker,

Laat ons eerst Bentrot, gelegen aan de Bentrotstraat, introduceren. Bentrot is een gezellig huis waar vijf (incl. de persoon die weggaat) actieve leden van NSE wonen. We eten bijna altijd samen en drinken regelmatig een biertje. We beschikken over een ruime, gemeenschappelijke woonkamer en een keuken. Daarnaast hebben we een tuin waar in de zomer buiten kan worden gebarbecued en een overdekte fietsenstalling.

Bentrot bevindt zich op ongeveer 15 minuten van de UT, 5 minuten van het centrum/station en 10 minuten van het Saxion. Ook zijn er diverse winkels te vinden op nog geen vijf minuten fietsen. Bentrot mag zich met trots verenigingshuis van NSE noemen, wat inhoudt dat we zo nu en dan een activiteit organiseren voor de vereniging en dat we als kringhuis fungeren.

Vanaf 1 februari gaat onze huisgenoot Lonneke ons helaas verlaten en komt er een kamer beschikbaar! Het gaat om een zolderkamer van ca. 15 m^2 met ruim uitzicht en veel daglicht. De kamer is voorzien van een wastafel en kost €250,00 huur plus €70 euro vaste lasten per maand. 

We zijn dus op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Vanwege corona gaan we geen grote hospiteeravonden organiseren met meerdere mensen, maar spreken we graag individueel met alle geintereseerde af om te komen eten of een koffietje o.i.d. te doen. Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen, mail ons dan naar 'bentrot[at]nsenschede[d0t]nl' met een korte introductie en het moment waarop je langs wil komen, of app naar 06-12215229 (Marnix). Als je niet kan op een van deze dagen mag je ook mailen, dan kijken we even wat er handig is.

We horen graag van je!

Ries, Ruben, Josha en Marnix

Reactie toevoegen

di 4 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
Is er meer?
Paaswandeling op de campus
do 6 apr PaasOutreach
Jezus liefde uitdelen in de stad
di 11 apr Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors