Kameraanbod de Gub

1 bericht / 0 nieuw
Myrna
afbeelding van Myrna
Kameraanbod de Gub

Hey kamerzoeker! 

Voor de periode van augustus tot en met half februari komt mijn kamer vrij voor onderhuur! 

In de Gub wonen we met 7 gezellige christelijke studenten, waarvan er 1 lid is bij RSK, 1 bij Alpha en naast mij 2 bij NSE. Op dit moment zijn dat 4 mannen en 3 vrouwen. 

Meestal eten we ‘s avonds samen en drinken we na afloop van het eten nog even gezellig koffie of thee. Ook kijken we af en toe een film of hebben we een gezellige avond. Maar er is ook ruimte om je eigen ding te doen.

De kamer is ongeveer 12m^2 groot op de eerste verdieping, heeft aan 1 zijde ramen en heeft een wasbak. De prijs staat nog niet helemaal vast i.v.m. de gasprijzen, maar zal iets boven de 320 euro zijn. De kamer is gemeubileerd en heeft zelfs een bank ;). 

Het huis is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de Gub over maar liefst 2 keukens (incl. vaatwasser), 2 badkamers, een wasmachine, een gezellige woonkamer met vissenkom waarin voor elke huisgenoot een vis zwemt, een schuur voor de fietsen en een mooie grote tuin waarin je in de zomer lekker in het zonnetje kan studeren en chillen.

De Gub staat in de wijk Twekkelerveld op 5 tot 10 minuten fietsafstand van de universiteit en ongeveer 10 minuten fietsen van de stad, Saxion en stations Enschede en Enschede Kennispark.

Lijkt het je nou leuk om hier voor een half jaar te komen wonen? Neem dan even contact met mij op: myrnadewilde@gmail.com
 

Reactie toevoegen

di 5 jul Open Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
Samen terugkijken op een mooi jaar en elkaar bedanken
ma 18 jul Lustrumreis
Lustrumjaar = Lustrumreis
di 6 sep Info Trefavond
Samen eten, elkaar ontmoeten en luisteren naar een spreker!
di 13 sep Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors