Kameraanbod Het Tribunaal

1 bericht / 0 nieuw
(niet gecontroleerd)
Kameraanbod Het Tribunaal

Beste kamerzoeker,

In ons huis, Het Tribunaal komen binnenkort een aantal kamers vrij. De eerste kamer (vrij per 1 mei) is ongeveer 12 vierkante meter groot. De huidige bewoner betaalt hiervoor €236 per maand, inclusief gas, water en licht.
De kamer is direct aan het huis vastgebouwd en is direct toegankelijk via onze fietsenstalling en beschikt over een eigen wastafel. We zijn op zoek naar een vaste nieuwe bewoner die zijn toevlucht in Het Tribunaal wil nemen.

Daarnaast komen er vanaf begin komend collegejaar nog een stuk of vier kamers in ons huis vrij, variërend in grootte. Drie daarvan zijn onderhuur voor een half jaar, één komt permanent vrij.
Het Tribunaal, gevestigd aan de Mercuriusstraat 15-17, is het grootste verenigingshuis van de RSK en wordt doorgaans bevolkt door 11 christelijke studenten - op het moment 6 vrouwen en 5 mannen.

Met zoveel huisgenoten is er altijd wel iemand om een gesprekje mee aan te knopen. Het Tribunaal is ideaal gelegen, vlak naast de campus en een klein eindje fietsen bij het winkelcentrum vandaan. Doordeweeks wordt er meestal door een huisgenoot gekookt en eten we na het koken gezellig met elkaar. Rond de klok van acht verzamelt het huis zich in de woonkamer om het nieuws te kijken onder het genot van een kop koffie of thee.

Heb jij interesse om bij ons te komen wonen en onze wijsheid te vergroten? Stuur mij gerust een mailtje (w.j.wijnholds@student.utwente.nl)

Reactie toevoegen

di 6 jun Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
za 10 jun NSV Sportdag
Sporten met de zusters
di 13 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
do 15 jun VerkiezingsALV
Kies het nieuwe bestuur!
vr 16 jun Zeilweekend
Met NSW!

Sponsors