Leuke kamer vij in Twekkelerveld!

1 bericht / 0 nieuw
(niet gecontroleerd)
Leuke kamer vij in Twekkelerveld!

Hallo!

Per 1 Augustus komt bij ons een knusse kamer vrij! De residenten zijn Loes Bergers en Mel Burger; Loes gaat naar het derde jaar van Fysiotherapie aan het Saxion en houdt van muziek en (vooral) gezelligheid, Mel is al enige tijd geleden afgestudeerd aan de UT en werkt sindsdien als Projectleider in Almelo, hij houdt van lekker koken en is vaak op de dansvloer te vinden.

Als je van lekker koken, goede gesprekken, gezelligheid en goede koffie houdt ben je aan het goede adres! Het huis is van alle gemakken voorzien: gigabit internet, oven, nieuwe douche en wc, gigantische hoekbank, etc. Het is gelegen op 5 minuten fietsen naar de UT, 10 minuten naar het station en Saxion en om de hoek is het winkelcentrum met alles wat je nodig hebt.

De kamer die vrij komt is 6 m2, heeft toegang tot een ruim balkon en heeft meer dan voldoende ruimte voor een kledingkast en hoogslaper. De huur is 210 euro inclusief.

Als je wilt komen hospiteren of vragen heb, kan je een mailtje sturen naar melburger@hotmail.com. Kudo’s voor degene die een leuke huisnaam verzint! Tot op heden hebben wij de perfecte huisnaam nog niet kunnen vinden.

Groetjes!
-Loes en Mel

Reactie toevoegen

Sportactiviteit
Lunchen met leden!
Activiteit met de broeders
di 13 dec BroederKring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
Activiteit met de broeders

Sponsors