Nieuwe huisgenoot gezocht voor de Gub

1 bericht / 0 nieuw
(niet gecontroleerd)
Nieuwe huisgenoot gezocht voor de Gub

In de Gub wonen 7 gezellige studenten, waarvan er 2 lid zijn van de RSK en 1 van de VGST. Op dit moment zijn dat 4 mannen en 3 vrouwen. Helaas gaat één van onze vrouwelijke bewoners verhuizen, dus zijn we opzoek naar een nieuwe bewoner!
Meestal eten we ‘s avonds samen en drinken we na afloop van het eten nog even gezellig koffie of thee. Ook kijken we af en toe een film of hebben we een gezellige avond. Maar er is ook ruimte om je eigen ding te doen.

De kamer is ongeveer 12m^2 groot op de eerste verdieping en heeft aan 1 zijde ramen. De prijs staat nog niet helemaal vast, maar zal rond de 305 euro worden. De kamer komt beschikbaar per 1 maart 2021.

Het huis is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de Gub over maar liefst 2 keukens (incl. vaatwasser), 2 badkamers, een wasmachine, een gezellige woonkamer met vissenkom waarin voor elke huisgenoot een vis zwemt, een schuur voor de fietsen en een mooie grote tuin waarin je in de zomer lekker in het zonnetje kan studeren en chillen.
De Gub staat in de wijk Twekkelerveld op 5 tot 10 minuten fietsafstand van de universiteit en ongeveer 10 minuten fietsen van de stad, Saxion en stations Enschede en Enschede Kennispark.

Reageren kan door een mailtje te sturen naar carmenboekee[at]outlook[punt]com.

Reactie toevoegen

Ontmoeten, spreker en borrel
di 2 feb Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Ontmoeten, spreker en borrel
vr 12 feb Vrouwenweekend
Women-only weekend
di 16 feb Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Shoutbox

Sponsors