Een of twee kamers vrij op Bentrot

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Erwin
afbeelding van Erwin
Een of twee kamers vrij op Bentrot

Gegroet kamerzoeker,

Laat ons eerst Bentrot, gelegen aan de Bentrotstraat, introduceren. Bentrot is een gezellig huis waar drie actieve leden van NSE wonen. We eten bijna altijd wel samen en drinken regelmatig een biertje. We beschikken over een mooie, ruime, gemeenschappelijke woonkamer en een keuken. Daarnaast hebben we een tuin op de zon waar in de zomer buiten kan worden gegeten en een overdekte fietsenstalling.

Bentrot bevindt zich op ongeveer 15 minuten van de UT, 5 minuten van het centrum/station en 10 minuten van het Saxion. Ook zijn er diverse winkels te vinden op nog geen vijf minuten fietsen. Bentrot mag zich met trots verenigingshuis van NSE noemen, wat inhoudt dat we zo nu en dan een activiteit organiseren voor de vereniging en dat we als kringhuis fungeren.

Vanaf 1 augustus komt er een kamer beschikbaar en waarschijnlijk zelfs twee! De kamer die sowieso vrijkomt is op de begane grond. Deze kamer is ongeveer 18 m2 groot (325 euro per maand, inc. alles). De andere kamer is op de eerste verdieping en is ongeveer 14 m2 groot en heeft twee inbouwkasten (295 euro per maand, inc. alles).

We zijn dus op zoek naar een of twee nieuwe huisgenoten. Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen, mail ons dan naar 'bentrot[at]nsenschede[d0t]nl' om een afspraak te maken zodat je een keertje kunt komen kijken. We hopen sowieso op woensdag 4 juli een hospiteeravond te houden.

We horen graag van je!

Erwin, Marlies en Marnix

(niet gecontroleerd)

Hallo!
Ik zoek een kamer in of rondom Enschede, aangezien ik volgend jaar aan de UTwente hoop te gaan studeren. Toen kwam ik deze kamer tegen, en dit leek me wel een leuk huis. Hij is nog niet bezet, hoop ik?

Groeten Henk-Jan

Erwin
afbeelding van Erwin

Update: de kamers zijn inmiddels gevuld.
 

Reactie toevoegen

Sportactiviteit
Lunchen met leden!
Activiteit met de broeders
di 13 dec BroederKring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
Activiteit met de broeders

Sponsors