Tijdelijke kamer beschikbaar op huize PiT!

1 bericht / 0 nieuw
Sietske
afbeelding van Sietske
Tijdelijke kamer beschikbaar op huize PiT!


Hey jij!

Op ons geliefde verenigingshuis, huize PiT (Paradisus in Terra a.k.a. Paradijs op Aarde) komt voor een half jaar een kamer vrij!

In ons oude, maar gezellige huisje vlakbij het centrum van Enschede wonen 5 studenten, die allen lid zijn van Navigators Enschede. We zijn met 2 vrouwen en 3 mannen. Nu hoopt een van die vrouwen, namelijk ik, een semester naar het buitenland te vertrekken voor haar minor. Daarom wil ik graag mijn kamer onderverhuren terwijl ik weg ben! 

Het zal hoogstwaarschijnlijk gaan om de periode van Februari t/m Juni 2019. (Het is eventueel ook mogelijk de kamer tijdens de zomer te nog te huren, maar dat ligt een beetje aan hoe lang ik weg denk te zijn).

We zoeken voornamelijk een vrouw, zodat onze Laura niet alleen is ;). Maar als er mannen interesse hebben, is dat ook zeker welkom! Dus schroom niet te reageren, je weet maar nooit!

Verder kort over ons huis: We hebben 5 slaapkamers, een badkamer en een ruime woonkeuken, waar we eten maar ook regelmatig mensen zitten te studeren overdag (of s'avonds) dus er is vaak wel iemand thuis wat gezellig is.

Verder houden we ervan samen te eten en af en toe eens s' avonds een theetje te drinken en ons leven een beetje met elkaar te delen, daarnaast is iedereen ook lekker vrij z'n eigen ding te doen.

Ben jij of ken jij iemand die het wel ziet zitten een half jaar in ons paradijs te vertoeven? Stuur dan een mailtje naar pit[at]nsenschede.nl, en vertel iets leuks over jezelf! Dan geef ik je ook meer info over de kamer en andere dingen die je wilt weten! Wie weet zien we je binnenkort op de thee bij ons! 

Liefs,

Sietske en de Pitjes

Reactie toevoegen

Sportactiviteit
Lunchen met leden!
Activiteit met de broeders
di 13 dec BroederKring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
Activiteit met de broeders

Sponsors