Twee nieuwe bewoners van de Gub gezocht

1 bericht / 0 nieuw
Mariska
afbeelding van Mariska
Twee nieuwe bewoners van de Gub gezocht

In de Gub wonen 7 gezellige, christelijke studenten, waarvan 4 lid zijn van RSK of zijn geweest en 1 lid is van NSE. Op dit moment zijn dat 2 mannen en 5 vrouwen. Een van deze leuke mensen heeft ons in april al verlaten en een andere vliegt per 1 juni uit, dus zijn we op zoek naar twee nieuwe huisgenoren! Meestal eten we ‘s avonds samen en drinken we na afloop van het eten nog even gezellig koffie of thee. Ook kijken we af en toe een film, studeren we samen in de woonkamer of buiten als het weer het toelaat. Maar er is ook ruimte om je eigen ding te doen.

Het huis is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de Gub over maar liefst 2 keukens (incl. vaatwasser), 2 badkamers, een wasmachine, een gezellige woonkamer met vissenkom waarin voor elke huisgenoot een vis zwemt, een schuur voor de fietsen en een mooie grote tuin waarin je in de zomer lekker in het zonnetje kan studeren. De Gub staat in de wijk Twekkelerveld op 5-10 minuten fietsafstand van de universiteit en ongeveer 10 minuten fietsen van de stad, Saxion en stations Enschede en Enschede Kennispark.

De kamer die al vrij is, is ongeveer 15m^2 groot met inbouwkast en bevindt zich op de eerste verdieping. De prijs staat nog niet helemaal vast, maar zal incl. gwe rond de 310 euro gaan kosten. De kamer die per 1 juni vrijkomt is totaal ongeveer 14 m^2, heeft ook een inbouwkast en is ook op de eerste verdieping. Ook van deze kamer staat de prijs nog niet helemaal vast, maar dit zal rond 300 incl. gwe zijn. 

Heb je interesse dan kan je een mailtje sturen naar aukje[punt]hekstra[at]hotmail[punt]com. 

Reactie toevoegen

Leren over het onderwerp 'praktische tips & tricks'
di 1 sep Info Trefavond
Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij NSE!
Samen borrelen en napraten over het vierde blok
Shoutbox

Sponsors