VLAtastische huisgenoten gezocht

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anne-Joke
afbeelding van Anne-Joke
VLAtastische huisgenoten gezocht

In twekkelerveld, aan de maanstraat op twee hoog staat een mooie Villa. Prachtig gelegen tussen het winkelcentrum twekkelerveld en het Abraham Ledeboerpark. Het is een VLAtastisch huis dat momenteel bewoond wordt door drie vrolijke VLAmingo's; IO studente Anne-Joke, MIC studente Roos en muziektherapeute Alinda. Maar helaas komt aan deze roze wolk een einde. De laatste twee zullen uitvliegen om ergens anders een nieuw nestje te bouwen. Dit betekend dat er niet één, maar twee kamers vrijkomen in de flamboyante villa VLA. 

De eerste kamer ong 9 m2 en heeft een eigen balkon. De huur bedraagt ong. €160 en deze komt 1 augustus vrij. De tweede kamer is iets ruimer met zijn 13 m2 maar je zal dan moeten genieten van het uizicht vanuit een raam in plaats van vanaf een balkon. De huur hiervan is ongeveer €190 en je kan hier waarschijnlijk rond 16 juli intrekken.

De huur is inclusief alles, zelf inclusief sponsorkindje.

Denk je, dat klinkt als muziek in mijn oren? (Dat is leuk, want wij houden wel van muziek.) Stuur dan een mailtje naar villavla [at] outlook [punt] com.

Anne-Joke
afbeelding van Anne-Joke

Wij hebben inmiddels nieuwe bewoners gevonden. 

Reactie toevoegen

Leren om als student goed met geld om te gaan
di 29 sep Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Maak als eerstejaars kennis met het bestuur
ma 5 okt Volleyballen
Een balletje slaan met NSE'ers!
Ontmoeten, spreker en borrel
Shoutbox

Sponsors