Sponsorpartners

Restaurants

La Cocina

NSE heeft een mooie deal gesloten met Steakhouse La Cocina. Je kunt daar namelijk eten met 25% korting. Het restaurant is al niet te duur dus dit is de perfecte oplossing voor een goedkoop avondje uiteten! 

Ook als je met niet NSE-ers gaat eten bij het restaurant is de korting van toepassing. Een avondje uiteten met je gezin levert voor de hele rekening dus 25% korting op! Note: geef voor het afrekenen aan dat je bij Navigators zit, dan krijg je de korting!

Webshops

Verschillende online winkels hebben een "partnerprogramma", waarmee als je als website mensen naar hen doorverwijst een kleine provisie te verdienen valt. Een gemakkelijke manier om NSE te sponsoren, zonder dat het je zelf een cent extra kost!

Bol.com

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Gebruik deze banner voor een bestelling van Bol.com. Via deze banner krijgt NSE namelijk gemiddeld 5.18% provisie.

(Voor de mensen met addblock)

 

Sponsorkliks

Sponsorkliks

Sponsorkliks omvat vele webshops waarbij NSE provisie krijgt als je daar winkelt. Klik op de link en kijk of er een webshop is die verkoopt wat jij zoekt.

Er is ook een plug-in beschikbaar voor Firefox en voor Google Chrome, waardoor je automatisch een pop-up krijgt met de vraag of je NSE wil sponsoren wanneer je een webshop bezoekt.

Studenten Wegwijzer

Studenten Wegwijzer

di 6 jun Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
za 10 jun NSV Sportdag
Sporten met de zusters
di 13 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
do 15 jun VerkiezingsALV
Kies het nieuwe bestuur!
vr 16 jun Zeilweekend
Met NSW!

Sponsors