Sponsorpartners

Restaurants

La Cocina

NSE heeft een mooie deal gesloten met Steakhouse La Cocina. Je kunt daar namelijk eten met 25% korting. Het restaurant is al niet te duur dus dit is de perfecte oplossing voor een goedkoop avondje uiteten! 

Ook als je met niet NSE-ers gaat eten bij het restaurant is de korting van toepassing. Een avondje uiteten met je gezin levert voor de hele rekening dus 25% korting op! Note: geef voor het afrekenen aan dat je bij Navigators zit, dan krijg je de korting!

FIGO Deelscooters

NSE heeft een samenwerking met FIGO: een nieuwe app waarin je een Check én Felyx kan boeken. NSE-ers krijgen 10 euro korting (verdeeld over 5 ritjes). Als er minstens 10 mensen de app uitproberen, krijgen wij als vereniging daarbovenop ook een sponsorbedrag! 💪

Het werkt als volgt:
Stap 1: Download de FIGO app.
Stap 2: Voer promocode NSE10 in.
Stap 3: Pak óf een Check óf een Felyx met deze app! Altijd één dichtbij.

Webshops

Verschillende online winkels hebben een "partnerprogramma", waarmee als je als website mensen naar hen doorverwijst een kleine provisie te verdienen valt. Een gemakkelijke manier om NSE te sponsoren, zonder dat het je zelf een cent extra kost!

Bol.com

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Gebruik deze banner voor een bestelling van Bol.com. Via deze banner krijgt NSE namelijk gemiddeld 5.18% provisie.

(Voor de mensen met adblock)

 

Sponsorkliks

Sponsorkliks

Sponsorkliks omvat vele webshops waarbij NSE provisie krijgt als je daar winkelt. Klik op de link en kijk of er een webshop is die verkoopt wat jij zoekt.

Er is ook een plug-in beschikbaar voor Firefox en voor Google Chrome, waardoor je automatisch een pop-up krijgt met de vraag of je NSE wil sponsoren wanneer je een webshop bezoekt.

Studenten Wegwijzer

Studenten Wegwijzer

di 5 dec ACTIEtref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel
Cursus over de basis van het geloof
Creatief en gezellig bezig voor de kerstoutreach
Gezelligheid met ChOOSE
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen

Sponsors