Huize Lev

Wij zijn Huize Lev, wij staan voor lef hebben, lev hebben voor elkaar en voor anderen, voor een open sfeer waar NSE'ers welkom zijn om langs te komen en dit alles onder toezicht van onze huismascotte Levi de vliegende eekhoorn. Ook ons huisbord, geschonken door de bewoners van PiT, laat zien dat ons hart en onze liefde belangrijk voor ons is. Hier is op te zien dat lev,  לֵב, eigenlijk een Hebreeuws woord is dat "hart" betekent.     

Gelegen vlakbij Roombeek te Kottendijk 117 is het altijd even zoeken om de achterdeur te vinden, maar dan kom je via de keuken in onze kleine, knusse woonkamer. Dit is een plek waar we gezellig met elkaar eten, waar menigeen commisievergadering af en toe terecht komt, maar ook een plek van (semi)-spontane film- of spelletjesavonden. Verder heeft het huis vier slaapkamers op verschillende verdiepingen, wat tot de logische conclusie leidt dat wij hier met vier personen wonen. 

Op Huize Lev hoor je veel gezellige geluiden. Van de muziek die je van Ezra hoort als hij aan het oefenen is tot de willekeurige Kabouter Plop muziek uit de afwas lijst, van blije en verontwaardigde geluiden tijdens Mario Party tot de willekeurige geluiden van (referenties naar) memes en vines. Er is altijd wel een volle thermoskan thee en een goed gesprek te vinden in de woonkamer. 

Als je interesse hebt in één of meerdere van deze dingen, stuur dan even een appje en kom een keertje langs! Vinden we alleen maar gezellig :)

Vertrouw op de HEER met heel je lev,
steun niet op eigen inzicht.
Denk aan hem bij alles wat je doet,
dan baant hij voor jou de weg.
Spreuken 3:5-6

Groetjes,

Willemien, Joël, Martijn en Ezra

Sport en spel in het AZC
di 28 mei Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Samen beginnen met vasten
Cursus over de basis van het geloof
Samen eten en het vasten afsluiten

Sponsors