KerstOutreach 2015: kleine daden van liefde..

afbeelding van Joukje

Op donderdagavond 18 december waren er in de binnenstad van Enschede heel wat NSE'ers te vinden. Het was de avond van de Kerstoutreach. In de binnenstad werd door leden gezongen, kerstwensen uitgedeeld en voor mensen gebeden. De avond ging van start met een goede maaltijd, bereid door het dienteam. Na een gezamenlijke opening van de avond, was het bijna tijd om de stad in te gaan. Prayerteams vormeerden zich, het kerstkoor repeteerde nog een laatste keer de nummers en de laatste Kerstwensen werden op papier gezet. Toen was het zover "We mochten iets van Gods liefde uit gaan delen aan de mensen in Enschede." Rond het H.J. van Heekplein zong een groep twee stemmig, althans dat was de bedoeling, prachtige kerstliederen. Vooral Amazing Grace deed het goed bij het winkelende publiek. De kerstliederen hebben behoorlijk wat blije gezichten tevoorschijn getoverd. Ook was er een groep NSE'ers die voor andere mensen mocht bidden en af en toe gewoon gezellig mocht kletsen. Positieve kerstwensen werden er uitgedeeld in de binnenstad. Deze wensen waren twee dagen eerder geschreven door veel verenigingsleden. De wensen varieerden van "Jij bent een ster" tot "God houdt van jou. Ik wens dat je iets van zijn liefde mag zien in deze donkere dagen." Korte maar allemaal mooie wensen voor bijzondere mensen. Een politieagent werd een goede Kerst gewenst en een meisje die kort geleden haar vader was verloren, mocht een wens van hoop ontvangen. Bij de borrel werden dit soort mooie verhalen gedeeld. Een lied over de betekenis van Kerst ter gehore brengen, mensen een mooie en gezegende kerst toewensen, bidden voor de acties of bidden samen met mensen, allemaal kleine daden van liefde die kunnen leiden tot grote veranderingen. Elke actie dienstbaar op haar eigen manier. "Hopelijk hebben veel mensen iets van het licht gezien dat wij hebben willen uitstralen." Een bijzonder mooi en stralend Kerstfeest gewenst!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een ├ęcht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 6 dec Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
Sportactiviteit
Lunchen met leden!
Activiteit met de broeders
di 13 dec BroederKring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen

Sponsors