StudentAlpha - Kom naar de infoavond

afbeelding van Steven

Op woensdag avond 3 februari begint de StudentAlpha cursus weer in Enschede!

Ben je student en heb je je wel eens afgevraagd of er meer is in het leven (wat het doel is van dit leven, of God bestaat), benieuwd naar wat christenen nu eigenlijk geloven of vragen of twijfels over het christelijk geloof? Wees welkom! StudentAlpha is een zevenweekse cursus over wat christenen geloven en biedt ruimte voor vragen en discussies in een ontspannen setting. Iedereen die studeert is welkom, of je nu geheel onbekend bent met het christelijk geloof of als je nog eens goed wilt kijken naar de basics van wat christenen geloven. StudentAlpha is een kennismakingscursus en heeft niet als doel je bepaalde standpunten op te leggen. Welke vraag je ook hebt, StudentAlpha is een plek waar geen vraag als te simpel of te bedreigend wordt gezien. Alle meningen worden gerespecteerd!

Meer weten? Neem dan snel een kijkje op de website van StudentAlpha.
We ontmoeten je graag op 3 februari!

https://studentalpha-enschede.nl

Lecture met gratis lunch
Lecture met gratis lunch
Alsnog helpen? Bak een taart!
di 5 mrt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Lecture met gratis lunch

Sponsors