Op een gouden plaat serveren - LustrumActiviteit

afbeelding van Sven

Foto: Hanneke Goud

Tja, de coronaregels zijn we helemaal terug. En hoewel de minister president het geen lockdown wilt noemen, is het er toch één. Door deze maatregelen gingen veel lustrumactiviteiten helaas niet door. Maar gelukkig konden er toch een aantal activiteiten plaatsvinden, zoals het fantastische volleybaltoernooi! Na maanden van maandagavond-partijtjes was het tijd om te laten zien wat je in huis had. Om klokslag 10:00 werd de zaal opengegooid en werden de (drie) teams gemaakt. 

En wat was het een mooie ochtend. De zaal was voor maar liefst 3 uur gereserveerd, waardoor er lekker kon worden doorgespeeld. Het niveau lag niet altijd even hoog maar de gezelligheid was constant aanwezig. Welk team er uiteindelijk gewonnen heeft weet ik niet, dat komt mede omdat er een aantal mensen eerder vertrokken waardoor er maar genoeg mensen overbleven voor 2 teams. Met die twee teams zijn er een aantal setjes gespeeld wat zeer vermakelijk was.

Al met al was het een zeer geslaagde activiteit. En kon iedereen tevreden, met hier en daar wat schaafwonden, terug naar huis.

Thanks commissie voor het organiseren!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 7 feb Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
wo 8 feb Bidstond
Pauzemoment
do 9 feb Etiquetteavond
Dompel je om in de gala-etiquettes!
do 9 feb Galadatingsfeest
Regel je date voor bij het gala
di 14 feb Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors