Trefavond

Datum: 
dinsdag, maart 3, 2015 - 18:00 tot 22:00
Locatie: 

Tweewekelijks komt de hele vereniging samen op een trefavond in de stad. Op deze avond beginnen we om 18.00 uur met eten. Rond 20.00 uur start het tweede gedeelte van de avond. De avond eindigt met een gezellige borrel. De invulling van dit deel van de avond verschilt, maar de focus ligt altijd op onze God. Vanavond is de tweede avond over het thema "seksualiteit en relaties". 

"Je seksualiteit is een wezenlijk deel van je leven en een geschenk dat God je heeft gegeven. Toch is ieders beleving van seksualiteit heel verschillend, de één heeft veel vragen, een ander worstelt met ervaringen uit het verleden of heden, weer een ander ervaart God dichtbij op dit terrein. In deze avond willen we vanuit een persoonlijk verhaal delen van onze ontdekkingen op het terrein van relaties en seksualiteit, om zo hopelijk meer te kunnen ontdekken van Gods goede nieuws op dit terrein!" Aldus GertPaul en Ellen.
 
GertPaul en Ellen van der Vlies zijn beiden staflid bij Navigators en werken in Utrecht. Ze hebben 2 kinderen, Boaz van 4 en Jesse van 2. Daan & Tessa Scheffers zijn lid bij NSU en ongeveer een half jaar getrouwd. Ook zij spreken vaker over dit thema en zullen deze avond ook een bijdrage hebben. 
 

Iedereen is welkom op de trefavonden en de borrels, dus ook als je geen lid bent kun je langskomen! Wil je mee-eten? Geef je dan graag op voor 15.00 uur.

di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
Meer info volgt...

Sponsors