Trefavond

Datum: 
dinsdag, maart 31, 2015 - 18:00 tot 22:00
Locatie: 

Tweewekelijks komt de hele vereniging samen op een trefavond in de stad. Op deze avond beginnen we om 18.00 uur met eten. Rond 20.00 uur start het tweede gedeelte van de avond. De invulling van dit deel van de avond verschilt, maar de focus ligt altijd op onze God. Meestal beginnen we met zingen onder leiding van een van onze muziekteams.

Vanavond komt meneer Laseur spreken. "Ik ben 57 jaar, gehuwd met een Hongaarse en vader van een zoon.Ik ben bijna twintig jaar als predikant verbonden aan de hervormde wijkgemeente van bijzondere aard binnen de Protestantse Gemeente Enschede. De gemeente is gesticht op 1 november 1978. Op 31 maart 2015 hoop ik bij NSE te spreken over het onderwerp 'Eenheid en omgang met conflicten'.Conflicten horen bij het leven in deze wereld en zetten druk op (beleving van het gevoel van) eenheid. Omgang met conflicten binnen een geloofsgemeenschap passen niet bij het ideaalbeeld van kerk-zijn."

Hoe kunnen in het licht van het geloof emoties in de hand worden gehouden en verharding voorkomen? We willen bewust ons licht opsteken bij mensen uit de bijbel in hun ervaring met onderlinge aanvaringen. Blijft er altijd een weg over om met Gods hulp de ellende van onderlinge verdeeldheid te boven te komen?

Iedereen is welkom op een trefavond en de aansuitende borrel, dus ook als je geen lid bent kun je langskomen! Wil je mee-eten? Geef je dan graag op voor 15.00 uur.

Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
Meer info volgt...
Cursus over de basis van het geloof

Sponsors