Trefavond + pasavond gala

Datum: 
dinsdag, mei 12, 2015 - 18:00 tot 22:00
Locatie: 

Tweewekelijks komt de hele vereniging samen op een trefavond in de stad. Op deze avond beginnen we om 18.00 uur met eten. Rond 20.00 uur start het tweede gedeelte van de avond.

Spreker van vanavond is Matthijn Buwalda. Matthijn is ondermeer bekend als muzikant en schrijver. Ook mag hij optreden in theaters. Vanavond spreekt hij vanuit stichting Compassion over gerechtigheid. Compassion is een internationale, christelijke kindsponsororganisatie die in 26 ontwikkelingslanden meer dan 1,6 miljoen kinderen de kans geeft op een leven van hoop. Vanuit het perspectief van Compassion gaan we kijken naar onrecht en gerechtigheid. Wat houdt dat precies in en wat zegt de Bijbel hierover?

Iedereen is welkom op de trefavonden en de borrels, dus ook als je geen lid bent kun je langskomen! Wil je mee-eten? Geef je dan graag op voor 15.00 uur.

Tijdens de borrel zal er vanaf ca. 22:15 de mogelijkheid zijn om een rokkostuum te passen voor het NSE-gala van 4 juni. Mocht je hier interesse voor hebben, zet dat dan even bij opmerkingen (alleen ter indicatie van hoeveel interesse er is).

Flyer pasavond

di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
Meer info volgt...
Cursus over de basis van het geloof
vr 3 mei NSV Songfestival
Songfestival van alle Navigators-vereniging

Sponsors