Trefavond

Datum: 
dinsdag, december 15, 2015 - 18:00 tot 22:00
Locatie: 

Tweewekelijks komt de hele vereniging samen op een trefavond in de stad. Op deze avond beginnen we om 18.00 uur met eten. Rond 20.00 uur start het tweede gedeelte van de avond. De invulling van dit deel van de avond verschilt, maar de focus ligt altijd op onze God.

Afsluitend is er een borrel (vanaf ongeveer 22:30).

Iedereen is welkom op de trefavonden en de borrels, dus ook als je geen lid bent kun je langskomen! Wil je mee-eten? Geef je dan graag op voor 15.00 uur.

'The heart of God, Ibiza'
Deze trefavond zal Aline haar ervaringen, inspiraties en ideeën met ons delen over wat zij heeft meegemaakt in Ibiza afgelopen zomer. Over wat zij heeft gezien en meegemaakt toen zij bij en voor mensen in Ibiza is gaan bidden. 

"Afgelopen zomer heb ik twee weken onderdeel mogen zijn van de 24-7 organisatie in Ibiza. Daar heb ik twee weken lang mijn dag en nacht ritme omgedraaid, om ’s nachts op de straten van de ‘partycapital of the world’ Gods liefde te laten zien. Ik wil graag met jullie delen wat ik daar heb meegemaakt, wat er gebeurt op het moment dat er voor en met mensen gebeden wordt en wat ik heb mogen meenemen uit Ibiza.

Ik kan iedereen aanraden om alvast dit filmpje te bekijken! Het geeft een mooi beeld van wat de 24-7 organisatie daar doet en inhoudt."

do 28 mrt Paasactie
Maak het goede nieuws bekend!
di 2 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
vr 5 apr Het Weekend
Genderneutrale gezelligheid
di 9 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!

Sponsors