Open Tref - Echtheid in geloof

Datum: 
dinsdag, mei 31, 2016 - 18:00 tot 22:00
Locatie: 

Open trefavond

Nieuwe studenten verwelkomen we graag in Enschede. Wil je nu kennismaken met NSE en kijken of dit de christelijke, gezellige vereniging is die bij jou past? Je bent van harte welkom.

Eens in de twee weken hebben we onze verenigingsavonden in sociëteit de Generaal. We eten dan met elkaar, hebben een tijd van aanbidding, luisteren naar een spreker en sluiten de avond af met een altijd gezellige borrel. Deze trefavonden zijn uniek in Enschede en typerend voor hoe we als vereniging zijn: een goede mix tussen diepgang en gezelligheid. De Open trefavond is een avond waarbij extra aandacht is voor gasten. Je zult een indruk krijgen van de vereniging en je hebt de mogelijkheid om leden te ontmoeten en je vragen te stellen over NSE! 

We zien je graag!

Wil je mee-eten? Geef je dan graag op voor 15.00 uur, vermeld daarbij even of je een allergie hebt waarmee rekening moet worden gehouden. 
Als gast mag je gratis mee-eten! Mocht je na de trefavond een slaapplek nodig hebben, laat het dan even weten door middel van een berichtje bij de opmerkingen, dan zoeken wij een mooi plekje!

Kwartiel 4: Leven vanuit het Evangelie
Avond 4: Echtheid in geloof
Spreker: Esther Westerkamp

Je hoort van alles in de kerk, op tref en op kring. Maar doe je er ook echt iets mee? Of leef je vooral je eigen leven? In hoeverre heeft God iets te zeggen over jouw leven? Esther werkt bij de landelijke organisatie van Navigators en komt deze avond richting het oosten om hier samen met ons over na te denken! Esther: "Christelijk opgevoed, naar de kerk, naar NSE. Maar dan stapt op een dag Jezus je leven binnen. Hij wil met je eten. En alles wordt anders... "

za 21 mei NSV Sportdag
Sportdag met Navigators Landelijk
samen naar de kerk
Mario karten met NSE
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors