Kamer vrij per 1 augustus op Bentrot

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Ina
afbeelding van Ina
Kamer vrij per 1 augustus op Bentrot

Hey Kamerzoeker!

Laat ons eerst Bentrot, gelegen aan de Bentrotstraat, introduceren. Bentrot is een gezellig huis waar vijf (incl. de persoon die weggaat) actieve leden van NSE wonen. Op Bentrot houden we van een goed gesprek, lekker eten en een heerlijke spontane borrel. We beschikken over een ruime, gemeenschappelijke woonkamer en een keuken. Daarnaast hebben we een tuin, waar in de zomer buiten kan worden gebarbecued, met een overdekte fietsenstalling.
Bentrot bevindt zich dichtbij de singel op ongeveer 15 minuten van de UT, 5 minuten van het centrum/station en 7 minuten van het Saxion. Ook zijn er diverse winkels en supermarkten te vinden op nog geen 5 minuten fietsen. Bentrot mag zich met trots verenigingshuis van NSE noemen, wat inhoudt dat we zo nu en dan een activiteit organiseren voor de vereniging en dat we als kringhuislocatie fungeren.
Vanaf augustus gaat onze huisgenoot Ruben ons helaas verlaten en komt er een kamer beschikbaar! Het gaat om een zolderkamer van ca. 14 m^2 met een eigen wastafel, ruim uitzicht en veel daglicht. De kamer heeft momenteel €270,00 kale huur plus €95 euro vaste lasten per maand (dit zou evt nog wat kunnen veranderen). Omdat we een gemengd huis zijn, zijn we wel op zoek naar een mannelijke huisgenoot om zo de balans te houden.
Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen, mail ons dan naar 'bentrot@nsenschede[d0t]nl' of app naar 06 - 44276122 (Ina).
We horen graag van je!
Groetjes,
Josha, Marlinde, Ina en Heleen

Klik hier voor foto's van de kamer

Ina
afbeelding van Ina

Deze kamer is ondertussen gevuld

Reactie toevoegen

wo 21 aug Kick-In Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
do 29 aug Kick-Out Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
Info, borrelen en verbroederen
di 3 sep Info Tref
Maak kennis met Navigators Enschede
vr 6 sep KNW
Voorbereidingsweekend van NSV voor nestoren, kringleiders en bestuur

Sponsors